Andrei Popa

Andrei Popa – Super tânărul din Valea Jiului

Încă nu ne imaginăm cum un om așa de mic (la vârsta de doar 21 ani) poate face atâtea lucruri mărețe. Hai să auzim puțin despre Andrei Popa! Când i-am scris pe foaie prima oară numele, ne-am gândit că ne va fi greu să scriem câtuși de puțin despre el pentru că am avut doar o primă colaborare, atunci când i-am cerut ajutorul pentru realizarea primului videoclip al trupei UnderSol.

A fost pe cât de receptiv, pe atât de creativ. Ne-a dirijat, ne-a aranjat, ne-a făcut să ne simțim frumoși și nu ne-a lăsat o clipă să credem că ne lipsește experiența din zona videografiei. Și cum despre oamenii care fac lucruri multe și frumoase nu se vorbește excesiv, am zis să o facem noi.

La o simplă căutare pe Google, aflăm că Andrei Popa, deși este un tânăr tăcut, de o modestie rar întâlnită, aparent obișnuit, are cu totul o altă poveste. Socotind după câte ocupații are, am putea spune, detașat, că este un supra om, înzestrat cu pasiuni duse la nivel de excelență. Cântăreț, compozitor, fotograf, videograf, creator al podcastului (youtube: La o Poveste), organizator al festivalului de muzică Arrival, festivalului Luna, Andrei se încăpățânează și reușește să facă Valea Jiului mai frumoasă, mai unită, mai animată. Este un tânăr cu inițiativă și perspective care a ales să aducă o schimbare, implicându-se.

Cu toate că, traseul lui ar fi putut fi mult mai ușor într-un oraș mai mare, mai upgradat, iubește locul natal, crede în oamenii locului și în potențialul de aici. Tocmai de aceea, Andrei își dorește să rămână în Vale, să încerce să depășească piedici, și de ce nu, poate să facă minuni. Îi plac proiectele provocatoare, unele pe care mulți poate nu le văd fezabile, de aceea vă invităm să-i fiți aproape, să-i urmăriți activitatea, să-l susțineți și să-l felicitați atunci când reușește. Mulțumim Andrei pentru ce ești și ce faci. Mult succes pe mai departe.

#UnderSol #Arrival #LunaFest

PARTENERI

LIKE THIS ARTICLE? SHARE US

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

READ MORE ARTICLES

Contact

For any inquiries please email

undersol@undersol