Undersol

Despre trupa UnderSol

Trupa Undersol a fost creată la începutul anului 2020. Numele formației este un joc de cuvinte și provine, de fapt, din locul unde cei 5 membrii s-au reunit, au creat și au complotat întreg proiectul: în subsol (sala de repetiții) acolo unde își au rădăcina multe elemente roditoare. Undersol gravitează după soare, se ghidează după cheia SOL și descoperă lumi neexplorate prin: Muzică, Pământ, Soare.

UnderSol descoperă și aduce răsăritul din munte, apusul din mare, culoarea din natură, strălucirea din stele, calmul de dinaintea furtunii. UnderSol nu poate fi anticipat, caută permanent frumosul, echilibrul, reunește prieteni, dă poftă de viață, și-n același timp ține cont că frumosul poate fi găsit și în lacrimi, întuneric, nori, ploaie ori zăpadă. Suntem un carusel de emoții, un rollercoaster de sentimente exprimate prin ceea ce crește în inima fiecăruia și ce nu poate fi negat sau ignorat: muzica.

UnderSol este o călătorie prin imprevizibil, prin timp, prin stări de spirit, un exercițiu de a ieși din tipar prin combinații de stiluri muzicale și schimbări de tempo, atunci când te aștepți mai puțin. Influențe de reggae, tente de jazz, sunt cele care ne definesc, ne unesc și ne fac să simțim la fel.

Muzica noastră țintește spre îmbinarea de stiluri diferite pentru că ne dorim ceva unic, ceva memorabil, ceva fără îngrădire, ceva surprinzător. Nu ne adresăm unui segment anume de public, ci oricui apreciază originalitatea, evadarea din normal și un sound pe alocuri mai condimentat. Energia trupei este alimentată din cei 5 membrii:

Ruxandra Semzaconi (voce), Radu Ștefan (chitară), Daria Pogan (bas), Istvan Farago (tobe), Aurelian Epuraș (pian). Nu a fost un traseu prestabilt,  ci destinat. Într-o oarecare seară, instrumentele s-au întâlnit, pe chipuri zâmbete complice s-au întipărit și inimile au început să bată la unison. N-am știut atunci, însă din acea seară a început să fie scris un frumos vis pe care azi vi-l povestim. În subsol am trăit și descoperit o nouă experiență cu muzica, iar acum vrem să o răsărim și să o facem auzită. Te invităm să fii alături de tot ce este nou și frumos în proiectele noastre. Fii părtaș în a noastră călătorie spre armonie.

PARTENERI

LIKE THIS ARTICLE? SHARE US

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

READ MORE ARTICLES

Contact

For any inquiries please email

undersol@undersol