Undersol & Andi Moisescu

Andi Moisescu ne-a ascultat „Pe covor”

Cine a zis de „Marți 13” că e zi în care trebuie să te uiți de două ori înainte să pășești că s-ar putea să o pățești… nu știe despre ce vorbește. Noi am pățit-o aseară, însă… am pățit-o foarte fain. Andi Moisescu, chiar el, a ajuns acasă la noi, la Undersol, în Petroșani – Valea Jiului, unde l-am încântat cu compozițiile de până acum și spune că SUNĂM bine. Cum să avem bafta să-l găzduim pe Andi chiar cu o zi înainte să lansăm prima noastră piesa? Asta da boost de energie. Piesa „Pe covor”, a cărei lansare va avea loc chiar astazi, 14.07.2021, ora 21:00 pe YouTube și Facebook, l-a surprins prin combinația de ritmuri și influențe care nu puteau fi anticipate. Dat fiind și numele piesei, „Pe covor” l-a inspirat pe Andi să ne asculte stând, la propriu, pe covor.

Cum îi e felul, ne-a aplaudat, și, cu vocea sa de jurat, ne-a dat câteva sfaturi pe care, cu siguranță, le vom lua în serios. Nu vi le dezvăluim, le ținem pentru noi și le vom pune în aplicare mai ales că, cu pași rapizi se apropie și momentul lansării piesei cu numărul 2 din proiect.

Vă mai putem spune că aseară, după ce am spart noi gheața, Andi a preluat legătura și s-a pus pe cântat romanțe pe notele acordeonistului Rudolph Copil – component al trupei Atlas, venit să ne susțină și totodată să ne poarte într-o călătorie a vremurilor și melodiilor ce bucurau lumea la numeroasele evenimente unde a cantat în tinerețe. Andi nu s-a lăsat mai prejos nici atunci când band-ul a hotărât să schimbe ritmul înspre rock, blues, reggae și ne-a acompaniat la tobe unde, de asemenea, este foarte priceput.

Câte să mai știe omul asta?
În afară de tot binele care-l face promovând Valea Jiului, toate valorile pe care le aduce în lumina reflectoarelor, toți oameni talentați pe care ii îndeamnă și întărește să-și urmeze visul, să știe să cânte și la voce, tobe, chitară? Da, este posibil. Și nu, nu este magie, este multă muncă, pasiune și dedicare pentru orice îți place, te motivează și te face să te simți bine.

Noi nu putem decât să îi mulțumim Universului pentru că ne-a adus împreună și lui Andi pentru participare, susținere, voie și vorbă bună. Ne înclinăm, maestre. Ești grozav! Pe data viitoare!

Undersol & Andi Moisescu

PARTENERI

LIKE THIS ARTICLE? SHARE US

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

READ MORE ARTICLES

Contact

For any inquiries please email

undersol@undersol