Eugen Muntean

Undersol și arta masterizării cu Eugen Muntean

Când am pus bazele proiectului UnderSol, nu ne-am gândit că vom ajunge să avem o nevoie așa rapidă de un specialist în arta masterizării. Deși drumul trupei spre realizarea primei piese a fost unul armonios, plin de entuziasm, am recurs la super puterile lui Genu, cum îi spun prietenii, pentru perfecționarea sunetului și a întregului proiect. Despre el și studioul lui vă spunem în cele ce urmează.

Fiecare membru din trupă a ajuns, pe rând, în studioul lui, un loc întunecos, răcoros, plin de echipamente care par desprinse, mai degrabă, dintr-o navă spațială. Când a apăsat un buton, în față ochilor, ni s-a dezvăluit un întreg univers de lumini, de sunete și totul parcă a prins viață. Acolo lucrează Genu zi de zi. Creează muzică, sample-uri, se ocupă de mix & mastering, mai pe scurt, își scrie povestea în sunete digitale. Cu o vastă experiență în spate, Genu ne-a demonstrat că nu e priceput doar pe partea tehnică, ci are de împărtășit și multe cunostiințe, trucuri în domeniul muzical care să ne traseze drumul spre un sound mai clar și curat.

Mai mult decât atât este un om calm, răbdător, ambițios și nu renunță până nu ajunge unde își propune. Iubește muzica, iubește să creeze și să îi ajute pe cei care au aceeași pasiune, fapt pentru care este implicat în multe proiecte care presupun colaborări cu dj autohtoni și din străinătate. Până în prezent a ajuns la un număr impresionant de piese lansate (creații proprii) care pot fi regăsite accesând link-urile de mai jos.

De asemenea, Eugen iubește și Valea Jiului pentru care, în trecut, împreună cu alți colaboratori, a organizat D.P.V. (De Pe Vale) festival menit să ofere zonei noastre un plus de energie, visare în ritmurile muzicii electronice, underground house și drum and bass.

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Genu mai poartă în suflet și o iubire nemărginită pentru Emma Mila, frumoasa lui fiică lui în vârstă de 5 ani. Spune că ea este una din sursele sale de inspirație atunci când se pune pe compus. Pe noi ne-a cucerit. Ascultați-i și voi povestea spusă prin muzică!

Pe Genu, îl găsiți aici: #DaFunksta #Tosnc #Chemars #Twitter #Soundcloud #YouTube #FaceBook #GinkgoMusic #Instagram

PARTENERI

LIKE THIS ARTICLE? SHARE US

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

READ MORE ARTICLES

Contact

For any inquiries please email

undersol@undersol